مشاوره حقوقی رایگان - شروط ضمن عقد

سلام وقت بخیر
من میخواستم بدونم برای ثبت شروط ضمن عقد بخصوص حق طلاق حتما بعد از عقد نیاز به وکالت محضری است یا فقط امضاء در دفتر عقد کافی است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شرط ضمن عقد کافی است.
فقط باید در شرط وکالت کلیه اختیارات قید بشه تا بعدا مشکلی پیش نیاد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وکالت در طلاق ، حتما باید در دفترخانه تنظیم بشود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که در سند ازدواج در قسمت شروط ضمن عقد تصریح شود نیازی به مراجعه مجدد به دفاتر اسناد رسمی نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امضاء و قید حق طلاق در سند ازدواج کافی است.
توجه داشته باشید که تمام اختیارات در شرط ضمن عقد قید بشه .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شروط ضمن عقد را بهتر است یک وکیل متخصص در امور مذبور برای شما تنظیم کند و بهتر است در طی سندی جداگانه در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم نمایید تا قابلیت اجرایی فراوانی داشته باشد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد