مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

خسته نباشید پزشک هستم متخصص ساده بگویم در یک کلام زندگی نکردم کل عمرمو غیر شش سال اول قبل دوران مدرسه درس خواندم حالا خواستگار دارم حق طلاق میخواهم چطور نوشته شود تا خیالم از زندگی راحت بشه با این همه زحمت حتی یک شب راحت نخوابیدم اسیر و برده کسی نباشم

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ازدواج بردگي نيست
در صورت توافق ميتوانيد وكالت در طلاق بگيريد

محمد طاهری

محمد طاهری :

از وكيل كمك بگيريد وكالت طلاق مناسب اخذ كنيد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفاتر اسناد رسمی می‌توانیم وکالت در طلاق را اخذ است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از وكيل كمك بگيريد وكالت طلاق مناسب اخذ كنيد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما بهتر است هم در عقدنامه عبارت «« وکالت در طلاق با حق توکیل به غیر و با اسقاط حق تجدیدنظر خواهی و فرجام خواهی »» را ذکر نمایید و هم در دفترخانه وکالت در طلاق بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ضمن عقد در دفتر ازدواج از زوج وکالت در طلاق به هر قیم اعم از خلع و... بگیرید که در آن برگه حق توکیل به غیر حق مراجعه به واحد مشاوره حق اسقاط تجدید نظر خواهی و فرجام خواهی، حق انتخاب داور، حق مراجعه به دفتر طلاق و امضای سند طلاق و... در آن قید بشه.
در عقدنامه می توانید شرط کنید که خانواده زوج مهریه را ضمانت کند.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام وکالت در طلاق بگیرید به علاوه اسقاط حق تجدیدنظر خواهی و فرجام خواهی در صورت راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از وکیل کمک بگیرید متن حقوقی و جامع و مانع نوشته شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکالت در طلاق بگیرید به علاوه اسقاط حق تجدیدنظر خواهی و فرجام خواهی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به صورت محضری وکالت در طلاق اخذ کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای تنظیم یک متن جامع تماس بگیرید یا از طریق گزینه تنظیم قرارداد اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما می توانیدهم در عقدنامه وکالت در طلاق با حق توکیل به غیر و با اسقاط حق تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی را ذکر نمایید و هم در دفترخانه ذکر کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
وکالت در طلاق با حق توکیل به غیر و اسقاط حق تجدیدنظر خواهی و فرجام خواهی بذل مهریه و قبول بذل و ... را اخذ نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قابل بررسی است بهتر است از کمک یک وکیل بهرمند سوید