مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره طلاق با داشتن وکالت در طلاق چگونه است؟

سلام وقت بخیر
بنده در ازای ابرا مهریه وکالت در طلاق رو از همسرم‌گرفتم و تو سامانه تصمیم ثبت نام کردم با وکالت نامه مراجعه کردم به مرکز بهزیستی ولی اونجا گفتن که حضور زوج الزامیه و باید بیاد ولی تو وکالت نامه ی طلاق قید شده که مورد وکالت : مراجعه به دادگاه های خانواده، مراجعه به مراکز مشاوره بهزیستی، و مطلقه کردن خود از انواع طلاق های رجعی بائن خلع و مبارات و حق رجوع رو از خودش اسقاط کرده.
هفته ی پیش که بنده مراجعه کردم اون مرکز قبول نکردن و الان چند جای دیگه مراکز بهزیستی سر زدم گفتن فقط باید همونجا که ثبت نام کردین برین مشاوره و زوج هم به هیچ عنوان قبول نمیکنه که بیاد مشاوره. بنده چه کاری ازم برمیاد لطفا راهنماییم کنید مچکرم

پاسخ ها :

سمیه مغرور

سرکار خانم سمیه مغرور :

با سلام شما مرکزی که ثبت نام کرده اید در موقع مقرر تشریف ببرید انها با توجه به نوع طلاق اقدامات لازم را انجام می دهند

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. وقت بخیر. اگر وکالت نامه شما کامل باشد و حق اختیار وکیل براشون داشته باشید میتونید از طرف ایشون وکیل بگیرید. در صورت تمایل تماس بگیرید.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. وقت بخیر. اگر وکالت نامه شما کامل باشد و حق اختیار وکیل براشون داشته باشید میتونید از طرف ایشون وکیل بگیرید. در صورت تمایل تماس بگیرید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

ازجانب ایشان با آن وکالتی که دارید وکیل گرفته وبه مرکز مراجعه کنید تلفن همسر را بدهید تا خودشان تماس بگیرند .