مشاوره حقوقی رایگان - شروط ضمن عقد ازدواج

سلام روز بخیر
سوال بنده این است که در صورتیکه حق طلاق ، حق تحصیل و حقوق پیش فرض در عقد نامه را به خانم دهیم به منظور گرفتن حق از مرد می باشد و با دادن این حق به صورت قانونی آقایان حق اظهارنظر و مخالفت با نظر خانم را نخواهد داشت یا برداشت بنده از این مورد اشتباه است ؟

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

شما این حقوق رو از خود سلب وبه همسر داده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید اما مانع شوید اما ایشان نیز راه دفاع دارند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در واقع وکالت در طلاق داده می شود و جهت این امر زوجه با اختیار نمودن وکیل اقدامات را پیگیری می نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر به این معنا نیست که ارائه چنین شروط حقوقی به منزله آن نیست که زوجه مثلا بتواند هرگونه شغلی رو برای خود انتخاب نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به زن وکالت در طلاق بدهید هر زمان بخواهد می تواند بدون رضایت شما حتی تحت شرایطی بدون اطلاع شما طلاق بگیرد و بعد از ثبت طلاق شما متوجه طلاق خواهید شد.
حق تحصیل هم اگر بدهید زن می تواند در هر شهری که خواست تحصیل کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خود شما تعهد داده اید که این حقوق را به زوجه بدهید ولی زوجه نمی تواند هر گونه شغلی را که دوست دارد انتخاب نماید و باید شغل زوجه مخالف شان خانوادگی نباشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در ارتباط با دادن وکالت طلاق با حق توکیل به غیر ایشان با حفظ حقوقش هر زمان خواست میتواند جدا شود در ارتباط با حق تحصیل ایشان می تواند ادامه تحصیل دهد و شما موافقت خود را با دادن این‌ حق اعلام کردید...