مشاوره حقوقی رایگان - امضای شروط عقدنامه

با سلام و وقت بخير.نامزد من ميگه بند ٦ و ٩ عقد نامه رو امضا نميكنه و استدلالش هم اينه كه من نمیخوام جرمی مرتکب بشم ولی آدم ممکنه یکی رو هل بده سرش بخوره به سنگ یا اینکه به هر دلیل ناخواسته ای مشکلی برای زندگیش پیش بیاد دلیل نمیشه اجازه بدم که زندگیم بره روی هوا . ميگه شرط دوام زندگیمه. توی زندگی باید با خیلی چیزا راحت کنار اومد ولی هر چیزی که باعث بشه اختيار زندگی از دستم در بره نه.بنظرتون من چيكار كنم بپذيرم اين موضوع رو يا نه

پاسخ ها :

مهدي  نيلفروشان دردشتي

مهدي  نيلفروشان دردشتي:

سلام جهت مشاوره لطفا تماس بگیرید. 09123220883 نیلفروشان

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زیاد سخت گیری نکنید مسالمت آمیز موضوع را حل نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع را با صلح حل کنید در غیر اینصورت از پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوج می تواند شروط عقدنامه را امضاء نکند و بستگی به توافق شما دارد

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام بهتر است ابتدائا به مشاور مراجعه کنید در هرحال احساسی تصمیم نگیرید وتمامی جوانب را در نظر بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر صورت الزامی نیست و باید با توافق و تفاهم شروط امضاء شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صلاح خویش خسروان دانند .
به هر حال چه این شروط امضا شوند چه نشوند در صورت وقوع جرم و زندانی شدن مرد زن می تواند عسر حرج خود را اثبات و طلاق بگیرد شروط مندرج صرفا راه طلاق را هموار می کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در هر صورت الزامی نیست و باید با توافق و تفاهم شروط امضاء شود