مشاوره حقوقی رایگان - تغییر ضمائم شروط عقد

احتراما از مواردی که قبلا با عاقد در خصوص سایر شروط عقد مطرح کردیم موضوع حق طلاق بدون مهریه بوده است که این مهم درسند درج گردیده بود که طی 3 سال گذشته بنده بارها عینا دیده بودم ولی در دفترخانه فقط حق طلاق درج گردیده بود که پس بروز مشکلات با همسرم با تبانی با دفترخانه نسبت به تصحیح اقدام نموده با عنایت به اینکه برای اخذ وام ازدواج به بانک .. کپی سند ازدواج ارائه گردیده به بانک مذکور مراجعه کردم نظربه اینکه بانک مذکور درجوار اداره همسرم بوده متاسفانه مجدد با تبانی کپی اسناد ازواج 5 سال قدیم جابجا و کپی اسناد جعل شده و در مدارک ازدواج درج گردیده است .شایان ذکراست این موضوع با بازرسان بانک دولتی مطرح و صحت این موضوع را اعلام و این مهم را قابل پیگیری و منتج به نتیجه می دانند .

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

طلاق بدون مهریه و کلا ازدواج بدون مهریه نداریم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر از تاریخ جعل و اطلاع شما ، مدت زیادی نگذشته ، شکایت جعل و استفاده از سند مجعول کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

شکایت جعل اسناد دولتی و استفاده از انهارا طرح نمایید. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

آنجور که از سوال بر می آید این است که همه عالم و آدم و ابر و باد و مه و خورشید و فلک با همسرتان علیه تان تبانی کرده اند..مگر کسی مجبورتان کرده بود به همسرتان حق طلاق بدهید چه با مهریه و چه بی مهریه ؟ برای بررسی مستندات میتوانید از مشاوره تلفنی سایت استفاده نمائید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قابل رسیدگی است . پیشنهاد میکنم از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا جزییات بیشتر بررسی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت جعل و استفاده از سند مجعول مطرح نمایید