مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی و فرجام خواهی

سلام و خسته نباشید
شخصی محکوم شده به پرداخت هفتاد میلیون تومان از بابت ضرر و زیان معامله ملکی.
بعد اعتراض و.... حکم قطعی گرفتم و طرف هم اعسار داد روز دادگاه ایشون نیامد دادگاه و غیابی حکم صادر و رد اعسار شد
خودش میگه من فرجام خواهی کردم امکان همچین چیزی میشه
و اگه اعتراض به حکم صادره بکنه باید واخواهی میکرد نه فرجام خواهی
خلاصه اصل سوالم اینکه
میخواستم بدونم امکانش هست بعد قطعیت حکم رد اعسار فرجام خواهی بکنه ؟
میگه تا حکم جلب نگیری پول دارم ولی نمیدم
من بدبخت نقدا ضرر کردم جای دیگه بخاطر برگشت معامله منم معامله کرده بودم وگرنه پولش بخوره تو سرش میدونم هم ربطی به این نداره
و یه سوال دیگه اصلا حکم جلب میدن یا نه این آقا قشنگ یه اعتراض میکنه و میره پی کارش به ریش منم میخنده
با سپاس از همه ای شما بزرگواران

پاسخ ها :

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام
اولاًواخواهی به معنی عدم حضور درهیچ یک از مراحل است که درموردسوال شمامنتفی است
ثانیاًدرمورد رداعسارخیر امکان اعتراض ندارد
حق اعتراض درقانون برای افرادمحترم شمرده شده

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حوصله کنید یا برید اجرای احکام پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

امور حقوقی امر تخصصی است بهتر انست که ازکمک وکیل بهرمند شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانی در مهلت مقتضی اعتراض نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای رد اعسار امکان اعتراض وجود ندارد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام در صورت داشتن دلایل اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قابل فرجام خواهی و قابل واخواهی نیست

شما باید درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید تا اجراییه صادر و به محکوم علیه ابلاغ بشود و ایشان مکلف است در ظرف 10 روز از ابلاغ ،
تمام محکوم به را نقدا پرداخت نماید
و در صورت عدم پرداخت شما میتوانید درخواست توقیف اموال و حسابهای بانکی ایشان را مطرح کنید
و سپس درخواست حکم جلب ایشان را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل