مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه خط تلفن ثابت منزل

17سال پیش آپارتمان خریداری کردم تلفن منزل بنام صاحبش نبود بنام سازنده بود و ایشان امد دفترخانه وکالتا تلفن بنام من زد من ایشان را ندیدم وکالتنامه را امضا کرده بود کلمه بلاعزل نبود بعد از 17سال رفته تلفنو فروخته بدون هیچ اطلاعی من دیدم تلفن منزلم قطع شده چکار میتونم بکنم از راه شکایت به جایی میرسم؟

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام وکالتنامه نیاز به بررسی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی ب متن وکالتنامه‌و اختیارات مندرج در ان دارد . ضمنا اگر تاریخ وکالتنامه منقضی شود ، باطل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما خریده بودید می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیاز به بررسی دارد اگر آن شخصی که تلفن را به نام شما منتقل کرده مالک بوده و یا از طرف مالک وکالت داشته و سایر شرایط که باید بررسی شود وجود داشته باشد می توانید شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مفاد وکالت‌نامه تنظیمی دارد و باید مورد برسی قرار بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به مفاد وکالت‌نامه تنظیمی دارد واگر آن شخصی که تلفن را به نام شما منتقل کرده مالک بوده میتوانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اثبات مالکیت نسبت به توابع مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی توابع مبیع ( انتقال اسناد مالکیت خط تلفن ) به طرفیت فروشنده و سازنده هر دو اقامه نمایید و ..

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر در مبایعه نامه تلفن نیز به همراه ملک فروخته شده باشد به شما و جز ملحقات ملک باشد می توانید فروش مال غیر شکایت کنید...

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از وکالت باید استفاده می کردید و به نام خود منتقل میکردید. صرف وکالت ایجاد مالکیت نمی کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

باید دادخواست اثبات مالکیت نسبت به توابع مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی به به طرفیت فروشنده و سازنده هر دو اقامه نمایید