مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی مدنی یا اعمال ماده 477

خوانده از بی سوادی چوپان برگه ای بعنوان ضمانت تهیه و بدون خواندن متن امضاء گرفته ولی برگه خرید و فروش بوده فقط مبلغ کامل پرداخت کرده بدون ثمن‌ و نوع پرداخت نوشته نشده؟ شهود در ان لحظه تایید کردن بابت ضمانت بوده نه خرید و فروش؟ دادگاه بدوی با استناد شهود و کارشناس دادگستری هیچگونه دلیل و مدرکی مبنی به عنوان ثمن‌ و پرداخت وجود ندارد با استناد مواد /190َ/191َ/338َ/1357 قانون مدنی و مواد 198‌/515‌/519‌ قانون مدنی حکم به ابطال قرارداد عادی صادر زدید؟ اما دادگاه تجدیدنظر بدون احضار شهود اصلی و نظر کارشناسان دادگستری به استناد ماده 358قانون آیین دادرسی مدنی تجدیدنظرخواسته را نقض به رد دعوای بدوی حکم صادر مینماید این رای قطعی است؟ آیا ميشه اعاده دادرسی ابطال رای شود یا از ماده 477 اعمال کنم، یا اعاده دادرسی بخاطر ثمن معامله واصل شهود در دادگاه تجدید نظر ذکر شده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتیکه دلیل جدیدی در دست دارید می توانید اقدام نمایید
اعمال ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری صرفا در امور کیفری و در صور خاصی ممکن می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان اعمال مفده 477
وجود خواهد داشت
و