مشاوره حقوقی رایگان - پیچیدگی عنوان دادخواست

اگر موروثی ملکی را به یکی از ورثه هبه کرده باشد و دو وارث دیگر با تهدید و فریب از آن ورثه متهب امضا سفید در برگه هبه نامه گرفته باشد و سپس بدوا روی آن امضا ملک مذکور را به مورث واهب منتقل نماید و سپس با تهدید مورث واهب درحالیکه اصل هبه نامه در اداره اوقاف گم شده روی کپی هبه نامه امضا بگیرند و بفروشند و به نام خودشان ملک دومی بخرند و پس از فوت مورث واهب بگویند ملک دوم خریداری شده را فروخته و هزینه مراسم مورث واهب نموده ایم چگونه سایر ورثه علی الخصوص فرد متهب اقدام به طرح دادخواست نمایند تا این همه تخلف و پایمال کردن حقوق مورث واهب و سایر ورثه پی گیری شود و تقویم مالی ملک هبه شده ّبه متهب به نتیجه برسد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای مشاوره و توضیحات کامل با وکلای سایت تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این تنظیم دادخواست به دفتر وکیل مراجعه کنید یا از طریق سایت درخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهار نظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل دادگستری مجرب در حوزه مربوطه مشاوره نمایید