مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملکی که پدر به نام فرزند زده

سلام،حدود 13 سال پیش پدر همسرم آپارتمانی را به نام همسرم کرده(به همه فرزندان موقع ازدواج خانه داده اند)
حالا بعد از این همه سال می‌گویند آپارتمان را می‌خواهند از همسرم بگیرند، آپارتمان به صورت سند تک برگ به نام همسرم بود.
همسرم آپارتمان را به صورت قطعی و سند تک برگ به نام من کرده است.
آیا پدرشوهرم می‌تواند آپارتمان را پس بگیرد؟

پاسخ ها :

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام اگر در قالب هبه باشد و شرایط رجوع وجود داشته باشد امکانش هست .
و یا در قالب هر عقد دیگری باشد مثلا بیع و حق فیخ وجود داشته باشد
توضیح شما اجمالی است که باید هم مدارک و هم شرایط دقیقا بررسی شود که انتقال به چه صورت بوده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در قالب صلح عمری باشد که حق فسخ پیش بینی شده باشد یا اینکه در قالب عقد هبه باشد که ظاهر امر گویای چنین امری است بنابراین پدرشوهر میتواند خانه را پس بگیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت پدر شوهر شما نتیجه ای نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سند را خیر اما مبلغ آن امکان‌پذیر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با این اوصاف خیر مگر آنکه با رضایت شما باشد و اگر هبه باشد تحت شرایط قابل رجوع است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که هبه کرده باشند تحت شرایطی قابل رجوع می‌باشد

بهناز فتاحی

سرکار خانم بهناز فتاحی :

با سلام
عقد شما یا از نوع صلح بلاعوض هست یا هبه

در صورت هبه بودن با توجه به اینکه هبه به اولاد بوده و بعد از هبه، عین موهوبه منتقل شده قابل رجوع نمیباشد
در صورت صلح نیز عقد لازم و غیر قابل فسخ است مگر شرایط خاصی وجود داشته باشه
که باز به احتمال زیاد نمیتوانند مسترد کنند ولی نیاز به بررسی دارد

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اصولا خیر،ادعای وی منتهی به نتیجه نخواهد شد.ولی برای اظهار نظر قطعی باید اسناد برسی گردد.اگر هبه باشد امکان رجوع نخواهد بود