مشاوره حقوقی رایگان - صدای ضبط شده

سلام. من با شوهرم دعوام شد من چیزی نگفتم ولی اون کلی توهین به من و خانوادم کرد و منو تهدید به مرگ کرد و به من تهمت بدکاره زد و من یواشکی صدا شو ضبط کردم می‌خوام ببینم این صدا کمکی به من در دادگاه می‌کنه که علیه اون شکایت کنم پسرم هم شاهد بود خیلی ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله بعنوان اماره قابل استناد می‌باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فابل صوتی مدرک محسوب نمیشود ولی دلیل و اماره برای اثبات ادعاست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی شود ولی در کنار سایر ادله قابل استناد است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می تواند به شما کمک کند فرزند شما چند سالشونه?

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله قابل استناد می باشد در کنار سایر دلائل

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به عنوان اماره در کنار سایر دلایل مثل شهادت شهود بله می توان به آن استناد کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله صدای ضبط شده اماره محسوب میشود که همراه با سایر ادله ممکن است موجب علم قاضی بشود و