مشاوره حقوقی رایگان - توهین و افترا

با سلام
خانم بنده حرف های توهین آمیز و رکیکی به من و خانواده ام زده در شرایطی که داخل خانه بودیم و هیچ شاهدی ندارم اما صدای خانومم رو ضبط کرده ام با تایم زیاد حدود چند ساعت . آیا میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمدابراهیم داودآبادی فراهانی

جناب آقای محمدابراهیم داودآبادی فراهانی :

سلام شما می توانید شکایت کنیدفایل صوتی هم به عنوان یک اماره مورد توجه دادگاه قرار می گیرد.اگر بتوانید شاهد ببرید خیلی بهتر است

جهانگير اسلامی

جهانگير اسلامی :

سلام وقت بخیر
امکان طرح شکایت کیفری وجود دارد ولی بی تردید برای اثبات دلایل کافی باید وجود داشته باشه حال با توجه به اینکه شما صدای ضبط شده دارین صرفا به عنوان اماره قضایی محسوب میشه و در صورتی که همراه با دلایل دیگری باشه میتونه موجبات محکومیت طرف را فراهم بکنه در نهایت ممکنه قاضی پرونده با بررسی اظهارات شما و مشتکی عنها و تحقیقات بیشتر با توسل به علم خودش تصمیم بگیره ( صدا‌ هم خارج نویسی و در پرونده منعکس میشه)