مشاوره حقوقی رایگان - شکایت توهین با استناد به صدای ضبط شده

سلام
املاک 3 روز پولی که دستشون بود رو به من پس ندادن بعد یکی از مشاور هاشون زنگ زدم بهش گفتم چرا پیگیری نمیکنید شروع کرد داد و بیداد بعد قطع کرد بعد باز زنگ زد و الفاظ خیلی رکیک استفاده کرد من هم صداش رو ضبط کردم آیا میتونم از ایشون به وسیله این صدای ضبط شده شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

شکایت توهین با استناد به صدای ضبط شده توهین تلفنی الفاظ رکیک توهین استناد به صدای ضبط شده