مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک

ماشین را براساس قولنامه و به صورت وکالتی فروختم. خریدار قبل از تعویص پلاک با فردی درگیر می شود و او را مضروب میکند. فرد مضروب از پلاک و در نتیجه از من شکایت و درخواست غرامت و خسارت دارد. ادرس خریدار و تصویر برگ سبز و کارت ملی خریدار را دارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با ارائه قرارداد اجاره ، و وکالت نامه به دادگاه ، با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق ، ایراد شکلی عدم توجه دعوا نسبت به خوانده را نمایید

و درخواست قرار رد دعوا به علت عدم توجه دعوا نسبت به خواهان را مطرح
نمایید طبق بند 4 ماده 84 قانون آیین دادرسی مدنی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به مقام قضایی مراتب را طی لایحه تخصصی اعلام نمایید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،به مبایعه نامه وعدم مالکیت خود استناد نمایید‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دفاع نمایید سوال خود را مبهم بیان کردید؟

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام در صورتی که شکایت کرده به مرجع قضایی قولنامه را ارائه داده و با دلیل اثبات کنید که ماشین را تحویل داده اید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید در دفاعیات خود ، به قولنامه و وکالت فروش و ادرس و مشخصات خریدار استناد کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای دفاعیات کافی ست قولنامه و کد ملی و نشانی خریدار را ارائه دهید ...

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید با مستنداتی که دارید عدم ارتکاب جرم توسط خود را ثابت کنید همچنین مواجه حضوری با شاکی

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو مبایعه نامه نشان بده بگو من این ماشین را فروختم

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

طی لایحه مراتب را به شعبه اعلام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در شعبه حاضر شوید و با ارائه مدارک دفاعیات خود را مطرح کنید.

نازیلا همتی

سرکار خانم نازیلا همتی :

سلام.ضرب و جرح جرم شخصی هس و مجازات فردی دارد و طرف می تونه فقط علیه ضارب شکایت نماید،با ارائه مبایعه نامه برای شما برائت صادر می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وکالتنامه و مبایعه نامه مذبور را به دادگاه ارئه دهید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
ادله خود را به شعبه رسيدگي كننده ارائه نماييد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مشکلی پیش نخواهد امد با ارایه مستندات از خود رفع مسولیت نمایید