مشاوره حقوقی رایگان - سرقت با ماشین فروخته شده

سلام خسته نباشید من چند سال پیش ماشین فروختم وکالت هم ندادم بابت پلاک جدیدا با همون ماشین دزدی کردن من تازه فهمیدم دادگاه از روی پلاک ماشین حکم زندان داده برای من که صاحب ماشین هستم
البته قراره وثیقه بزارم تا اثبات بیگناهی
الان چطور باید ثابت کنم که من ماشینو فروختم و من اصلا از دزدی خبر ندارم ؟
چون از خریدار هیچ آدرسی ندارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید به قرارداد استناد کنید و‌ شهادت شهود
با یک وکیل همراه شوید

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

اگر در جلسات رسیدگی دادگاه شرکت نداشتین و وفت جلسات دادگاه به شما ابلاغ هم نشده میتونید واخواهی کنید و مبایعه نامه خودتون بعنوان دلیل ارائه بدید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
به استناد قرارداد فی مابین، شهادت شهود، استعلام از بیمه و پلیس راهور ضمن واخواهی از رای صادره، واگذاری خودرو را اثبات کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قرارداد خود را ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قرارداد خود و فیش واریزی ثمن معامله را به شعبه ارائه دهید و اگر شاهدی دارید معرفی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتوانید بیع و اینکه ماشین در تصرف دیگری بوده را اثبات کنید به شهادت شهود و فیش های واریزی استناد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرارداد خود به دلایل و مستندات خود را ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تاریخ مبایعه‌نامه و رسید وجه پرداختی از سوی خریدار را به محکمه ارائه دهید تا موجبات تبرئه خویش را فراهم آورید.