مشاوره حقوقی رایگان - آیا بعد از ارسال شکایت به دادسرا می توان رضایت داد؟

باسلام
من از شوهرم بخاطر تهمت و ضرب و جرح و تهدید شکایت کردم و گواهی پزشکی قانونی گرفتم.شکایتم به دادسرا ارجاع داده شده.شوهرم اقدام به جبران و عذرخواهی کرده. و قصد رضایت دارم.
سوالم اینه درصورت عدم حضور بنده به عنوان شاکی در جلسه دادگاه بدوی، پرونده بسته میشه یا باید حضور پیدا کنم و رضایت بدم؟
سوال دومم اینه در صورت صدور حکم علیه شوهرم برای ایشان سوء پیشینه کیفری محسوب میشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همینکه پیگیری نکنید، منع تعقیب میخوره ، اگر محکوم شود سابقه محسوب نمی شود ولی به درد شما می خورد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید از طریق دفتر خدمات فضایی رضایت خود را برای
دادسرا ارسال بدهید یا حضورا به شعبه مراجعه و رضایت خود را اعلام نمایید
و سو پیشینه ، بستگی به نوع و میزان مجازاتی که در دادنامه صادر شده است دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هم حضوری امکان پذیر است هم از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی طی لایحه تخصصی میتوانید اقدام نماييد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی اعلام گذشت کنید. بستگی به میزان مجازات دارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر برای رضایت حتما باید کتبا اقدام به این کار کنید عدم حضور به منزله رضایت شما نیست

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام باید حضورا تشریف ببرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفتر خدمات قضایی رضایت خود را اعلام نماید وسو. پیشینه بسته به نوع مجازات ودرجه ان دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید هم حضوری و هم به صورت مکتوب از طریق دفاتر خدمات قضایی رضایت دهید ،
در پاسخ قسمت دوم سوال شما : خیر سوء پیشینه محسوب نمی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفاتر خدمات قضایی و یا حضوری مراتب رضایت خود را اعلام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و رضایت خود را با ارسال لایحه اعلام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سو پیشینه ، بستگی به نوع و میزان مجازاتی که در دادنامه صادر شده است دارداز طریق دفتر خدمات فضایی رضایت خود را برای دادسرا ارسال بدهید یا حضورا به شعبه مراجعه و رضایت خود را اعلام نمایید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام در صورت عدم پیگیری وعدم ارائه دلیل منع تعیب صادر میشه