مشاوره حقوقی رایگان - زمین ارثی و زمین وقفی

سلام. پدربزرگم دارای چهار فرزند پسر و دو فرزند دختر بوده. و زمینی داشته و هم چنین تکه زمینی وقفی که طبق وصیت زمین اصلی خودش ک وقف نیست به سه قسمت تقسیم کرده دو قسمت برای دوبرادر بزرگتر از ازدواج اولش طبق خواست بردارها داده و قسمت دیگر به دو برادر کوچکتر از ازدواج دوم.
همه ی فرزندانش فوت شده اند. حال نوه ی از ازدواج اول میگوید برادران کوچکتر پدرش از زن دوم در آن زمین سهمی ندارند. باید بروند زمین وقفی را بین خود تقسیم کنند.
چون در قید حیات بوده پدربزرگ و زمین به براداران بزرگتر بخشیده اکنون اگر فرزندان برادران کوچکتر از طریق قانونی حق خود را بخواهند آیا کل این زمین بین همه فرزندان به طور مساوی تقسیم می شود؟ اگر نه لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
متن توافقنامه باید بررسی سود سپس اظهارنظر گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
وصیت تملیکی فقط تا 1/3 تمام ماترک صحیح است و وصیت زاید بر 1/3 غیرنافذ است و منوط به موافقت تمام ورثه است

بله شما باید ابتدا دادخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و سپس باید دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا دادخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و سپس باید دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید توجه داشته باشید که اگر صرف وصیت نامه حق و حقوقی باشد فقط تا 1/3نافذ و قانونی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است