مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه

با سلام ببخشید من و برادرم سن زیر 18 سال داریم و مادرم قیم ما هست خانه ای داریم که به نام هر سه نفر ماست خواستم ببینم میشود این خانه را فروخت؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر با اتفاق تایید بر فروش باشد ومصلحت شما با اذن دادستان اداره سرپرستی حفظ شود بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله با رضایت کلیه اشخاص بله . البته مادر اگر قیم تان باشد میتواند اقدام کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است موافقت قیم گ دایره سرپرستی نیاز است یا دادستانی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
قیم با ارایه دلیل فروش
خانه و مصلحت صغیر و با اجازه دادستان میتواند خانه را بفروشد ولی قیم نمیتواند ثمن معامله را به فرزندان صغیر بدهد مگر به اندازه مایحتاج روزانه
و یا اینکه بخواهد دوباره مالی برای فرزندان صغیر بخرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما نمی توانید ولی مادرتان با کسب اجازه از دادستان می تواند بفروشد...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فروش اموال غیر منقول توسط قیم باید با اجازه و تصویب دادستان باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قیم با اقامه دلیل فروش
خانه و با رعایت مصلحت صغیر و با اجازه دادستان (اداره سرپرستی) میتواند خانه را بفروشد