مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی

باسلام .. ملکی قولنامه ای که از پدرم به ارث رسیده و چون سن ما کم بوده بخاطر همین در سال 1368در دادسرای امور سرپرستی پرونده ای بابت قیم شدن برادرم تشکیل شده و یک نسخه از قولنامه هم در‌ پرونده دادسرا بایگانی بوده بخاطر همین به دادسرا مراجعه کردیم گفتن چون خیلی زمان خورده همه پروندهای ان زمان خمیر شده اند بخاطر همین ما هیچ مدرکی نداریم که ثابت کنیم برادرم که قیم ما بوده ملک را فروخته فقط در دفترخانه یک نسخه از وصیت نامه پدرم موجود میباشد ایا میشه با ان وصیت نامه اقدام کرد. لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر از همه وکلای دادراه

پاسخ ها :

امین پیرانی

جناب آقای امین پیرانی :

با سلام
اگر در وصیت نامه در مورد آن ملک تعیین تکلیف شده و برادرتون خلاف اون عمل کرده باشند قابل پیگیری می باشد