مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر بدون اذن پدر

سلام من دختری 30 ساله هستم ولی با پدرم زندگی نمیکنم و پدرم در قید حیات هستند و از نظر جسمانی و عقلی هم سالم هستند. من پسری رو دوس دارم اما میخوام بدون اجازه پدرم با پسر ازدواج کنم و پدرم از این موضوع اصلا خبر دار نیست ایا میتونم ازدواج کنم ؟ و پدرم از نظر قانونی نمیتونه مشکلی برای ازدواجم ایجاد کنه

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق دادگاه خانواده درخواست تجویز ازدواج کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام در صورت باکره بودن نیاز به اذن پدر است و می توانید از طریق دادگاه نیز اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید دادخواست دهید و خواستگار خود را به دادگاه معرفی نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای ازدواج دختر باکره رضایت پدر لازم است مگر در صورت غیر باکره بودن البته استثنائا ( با در دست داشتن مدارک و شواهدی می توانید دلیل و علت مخالفت پدر خود را در صورتی که مغرضانه و بی دلیل و صرفا بهانه جویی باشد از طریق دادستانی اقدام نموده و در صورت موافقت دادستانی قانونا می توانید ازدواج نمایید )

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دادگاه اقدام کنید و اجازه ازدواج را از دادگاه بگیرید.
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید از دادگاه اجازه بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دوشیزه باشید نیاز به پدر دارید مگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر باکره باشید اذن پدر لازم و ضروری است و ازدواج شما قابل ثبت نیست لذا می توان از طریق دادگاه تجویز ازدواج را با معرفی شخص مذکور درخواست نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مي توان از طريق دادگاه خانواده كسب اجازه نمود
اما بهترين كار جلب نظر پدرتان مي باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما دوشیزه باشید برای
انعقاد عقد نکاح اذن پدر لازم است
ولی شما میتوانید دادخواست اخذ اجازه انعقاد عقد نکاح را به طرفیت پدر اقامه نمایید
و باید در دادخواست تمام مشخصات پسر ، نوع شغل ، میزان درآمد ، تحصیلات پسر و میزان مهریه و ... را ذکر نمایید
ولی اگر شما با کره نیستید برای انعقاد عقد نکاح ، اذن پدر لازم نیست و شما میتوانید با گرفتن نامه از پزشکی قانونی بدون اذن پدر ازدواج نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دختر باکره برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارد در صورت مخالفت غیر منطقی از طریق دادگاه اجازه ازدواج بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت باکره بودن نیاز به اذن پدر است و می توانید از طریق دادگاه نیز اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر باکره هستید نیاز ب اجازه پدر است اما میتوانید از دادگاه دادخولست تجویز ازدواج به دلیل کفویت دهید تا رسیدگی شود‌

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دادگاه تجویز ازدواج بگیرید مگر آنکه باکره نباشید که نیاز به اذن پدر ندارید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.در صورت باکره بودن نیاز به اذن پدر است و می توانید از طریق دادگاه نیز اقدام کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام در صورت دوشیزه بودن میتوانید با معرفی شخص مورد نظر ودادن دادخواست به دادگاه اجازه ازدواج اخذ نمایید