مشاوره حقوقی رایگان - هبه

سلام خدمت وکلای محترم سه دانگ سه دانگ د راپارتمانی باهمسرم شریک هستیم وهرکدام سند داریم و5 سال است به علت خیانت وضرب وشتم همسرم بافرزندم درخانه پدری زندگی میکنیم سوالم ازشما وکلای محترم این است که میتواند بگویید هبه است وسه دانگ رو ازمن پس بگیرد چون من خودم پول دادم وما هیچ قردادای تحت عنوان هبه نداریم وفقط سند داریم ایا چنین چیزی ممکن است وبگوید هبه است باتشکراز شما وکلای محترم خسته نباشید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زوج میتواند مدعی رجوع از هبه بشود ولی زوج باید ابتدا در دادگاه اثبات نماید که قرارداد به صورت عقد هبه بوده است و واهب از عقد هبه رجوع کرده است
و شما باید بلافاصله سهم سه دانگ خود را به نام شخص دیگری انتقال بدهید تا دیگر رجوع واهب ممکن نباشد و

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام جهت اطلاع از جزئیات و پاسخ دقیق تر باید پرونده و مدارک مربوطه مورد مطالعه قرار گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلایل مدارکی دال بر پرداخت وجوه ملک داشته باشید خیر چنین ادعایی قابل پذیرش نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سیه دانگ را صلح کنید بهتر است جهت مشاوره با وکلا تماس بگیرید تا به طور کامل راهنمایی شوید