مشاوره حقوقی رایگان - طلاق با وکالت طلاق

با سلام.
من از شوهرم وکالت طلاق دارم و به اجرا گذاشتم. ایشون درخواست رجوع هبه برای من زده در صورتی که اصلا چیزی به من نبخشیده و من مهریه ام را نیز بخشیده ام.
یک خانه در زمان زندگی مشترک خریدیم که در خرید آن من نیز کمک کرده ام. از ابتدا به نام من نزد و بعد از چهار سال سه دنگ خانه را به نام من زد که در قولنامه قید شده که ایشان پول سه دانگ خانه را از من گرفته است. آیا این درخواست رجوع از هبه باعث اختلال در کار طلاق میشود؟ ایشان میتوند سه دانگ خانه را از من بگیرد؟

پاسخ ها :

مليحه  قنبري فيروز ابادي

مليحه قنبري فيروز ابادي :

استان :

پیگیری پرونده طلاق و رسیدگی به آن به توجه به وکالت طلاق ارتباطی به ادعای ایشان ندارد،بهتر است متن وکالت را وکیل رویت کنند و مشاوره حضوری داشته باشید

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

درصورتی که وجه سه دانگ خانه را گرفته باشه بیع واقع شده ودیگر هبه نیست با شهادت شهود متونید ثابت کنید

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

سلام
ارتباطی با طلاق ندارد.
در سند پول سه دانگ به عنوان بیع ذکر شده یا هبه معوض یا صلح ...؟