مشاوره حقوقی رایگان - صیغه نامه جعلی

سلام.
بنده وکالت طلاق مدت داری به همسرم دادم و همسرم از طریق دادگاه موفق به گرفتن گواهی عدم امکان سازش شد. بنده پشیمان شده و اعتراض نموده است. در نهایت در تاریخ 1399/06/30 رای مورد اعتراض بنده ابرام و همان گواهی عدم سازش تایید شد ولی چون وکالت طلاق مدت دار بود همسرم نتوانست در دفترخانه بدون رضایت من این طلاق را ثبت نماید و چون وکالت قبل از رفتن به دفترخانه تمام شده بود (1399/07/10)
حال اکنون صیغه نامه جعلی به تاریخ (03/07/1399 ) تحریر کرده و شاهدین نیز زیر این صیغه نامه را امضا نمودند. حال دوباره درخواست ثبت و تنفیذ طلاق داده است.
آیا این شکایت به نتیجه میرسد؟
در ضمن در این صیغه نامه عادی اشاره به این شده که با وکالت طلاق و رای دیوان این صیغه طلاق خوانده شده است با این که در آن زمان رای دیوان به من و همسرم ابلاغ نشده و در تاریخ (21/07/1399) ابلاغ گردیده و همسر بنده نیز حضوری این رای رو هم از شعبه نگرفته است.
میتوانم دروغگویی شهود و جعلی بودن صیغه نامه را با همین عدم وجود رای دیوان ( که درسته 30/06صادر شده ولی 21/07به همسرم ابلاغ شده )در ان زمان در دادگاه اثبات نمایم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر امضائات ومندرجات صیغه نامه طلاق را جعلی میدانید میتوانید مدعی جعل وارجاع به کارشناس رسمی دادگستری را بخواهید

مليحه  قنبري فيروز ابادي

مليحه قنبري فيروز ابادي :

استان :

باسلام و عرض ادب

باعنایت به مطالب عنوان شده بهتره زاویه نگاه رو تغییر داده و به آرامش داشتن در زندگی توجه و تمرکز کنید
کسی ک تمایلی به ادامه زندگی مشترک ندارد بهتر که پیگیر موانع نباشيد
با احترام

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. در دادگاهی که به تنفیذ طلاق رسیدگی میکند در جلسه اول اگر امضا شبیه امضای شما است ادعای جعل امضا را بکنید اگر نیست امضا را انکار کنید (امضای من نیست) . در ضمن اگر راجع به سند مورد نظر ادعای جعل امضا دارید میتوانید به عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کیفری کنید و مستند شکایت را در دادگاه تنفیذ ارائه و تقاضای صدور قرار اناطه (تا روشن شدن پرونده کیفری) نمائید. در هر حال حرمت رابطه همسری را نگه دارید و پیش از هر اقدام سعی در حل مشکل از طریق مسالمت آمیز داشته باشید که این بهترین راه حل مشکل است.