مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق

سلام بنده درخواست طلاق دادم و همسرم وکالت طلاق و حق طلاق را به بنده داد باید چیکار کنم تا طلاق بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بخواهید با وکالت در طلاق اقدام کنید باید به یک وکیل دادگستری وکالت بدهید تا به وکالت از زوج در دادگاه حاضر شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق وکالت در طلاق دادخواست طلاق توافقی دهید و....

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وکالت در طلاق دارید باید با وکیل دادگستری قرارداد کاری تنظیم تا وکیل به نمایندگی از زوج و مع الواسطه با وکالت شما اقدام طلاق را پیگیری نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای انجام طلاق باید وکیلی اختیار کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

از وکالت در طلاق استفاده کنید با حضور یک وکیل دادگستری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نیابت از همسرتان بایستی به یک وکیل پایه دادگستری وکالت دهید تا طلاق به سرانجام برسد.

بهاره نوری کلوری

سرکار خانم بهاره نوری کلوری :

سلام توسط وکیل پایه یک دادگستری می توانید دادخواست طلاق رو مطرح کنید ولی توسط خودتان کار سخت تر است چون ممکن است زوج منصرف بشود ازطلاق

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طرف زوج وکیل دادگستری اختیار کنید

محمود غلامي

جناب آقای محمود غلامي :

با تقدیم دادخواست به دادگاه خانواده می‌توانید با استفاده از وکالت‌نامه مزبور خود را مطلقه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست متن وکالت‌نامه را بنده مشاهده نماینم اگر در آن تمام اختیارات به شما داده شده باشد می‌بایست وکیل بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

برای زوج وکیل دادگستری باید لزوما اختیار گردد
تا از جانب وی شما را طلاق دهد

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام وکیل دادگستری از طریق همون وکالت نامه که زوج داده بگیرید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کاربر گرامی بایستی باتوجه به وکالت در طلاق وکیل انتخاب نموده تا به‌جای همسرتون در دادگاه و سپس دفترخانه صیغه طلاق جاری شود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ابتدا باید جلسات مشاوره بروید و سپس دادخواست ثبت میگردد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام باید برای جلسه ی رسیدگی وکیل بگیرید