مشاوره حقوقی رایگان - هبه

باسلام و وقت بخیر.د ختری هستم 22ساله که عقد هستم و نامزدم بهم خیانت کرد و من متوجه شدم خواستم ازشون جدا بشم که نذاشت و یه خونه داشت به صورت قولنامه ای در بنگاه به نامم زد. (در قولنامه نوشته شده که من نقدا پول رو با ایشون تسویه کردم درصورتی که در حقیقت ایشون خونه رو به من هبه کرد) حالا بعد از مدتی این اقا من رو اذیت کردن که خونه رو بهش برگردونم اما من چون میخوام ازش جدا بشم و نمیخوام خونه رو بهش پس بدم خونه رو به صورت قولنامه به نام مادرم زدم.. سوالم اینه که ایشون اگه دادخواست رجوع هبه بده میتونه خونه رو از من بگیره یا نه؟ یا اینکه چون به نام مادرم زدم این قولنامه صوری محسوب شده و میتونه رجوع هبه کنه؟؟ و اینکه دادگاه میتونه به من بگه اگه خونه رو به مادرت فروختی پس پولش رو چطور گرفتی و رسید بیار؟
ممنونم

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام نگران نباش نمی تونه ، بهتر است دادخواست الزام به تنظیم سند از طرف مادر تان ارائه گردد.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اتفاقی نمی افتد چون در معامله صحبت از رد و بدل پول می باشد قاضی رجوع از هبه را قبول نمی کند .

عادل بابایی

عادل بابایی :

با انتقال خانه رجوع دیگر ممکن نیبست

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بستگی به مفاد قرارداد فی مابین دارد و اگر موضوع قرارداد بصورت بیع و خرید و فروش باشد بعید به نظر میرسد که نتیجه بگیرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظر هبه و قابل بازگشت است حالا که میخواهید جدا شوید بهتر است خانه وی را برگردانید