مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هدیه پدر به فرزند

سلام سر قضایای خانوادگی پدر و مادرم ، بعد از متارکه من تصمیم گرفتم پیش مادرم زندگی کنم .
بعد از چند ماه ، پدرم زنگ زده و میگه لپ تاپی که واست خریدم رو پس بیار بده :(
احتمالا رفته فاکتور و رسید خرید رو پیدا کرده ولی نمیدونم میتونه ازم پس بگیره یا نه ؟
احتمالش هست بره شکایت کنه چون بیکاره و سرش درد میکنه تا ازم انتقام بگیره که انتخابش نکردم .
پسرم . سنم 20 هست و 6 ماه پیش لپ تاپ خریدم.

پاسخ ها :

یک وکیل

هر نوع هدیه ای که داده میشه در صورت باقی بودن عین مال قابل رجوع و مطالبه هست منتهی اگر شما منکر باقی و سالم بودن کالا باشید اثبات بقا با هبه کننده است . خاطر نشان می شود دروغ و کذب گویی در تمام ادیان الهی نهی شده و خلاف اخلاق است.