مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه

باسلام یک سال قبل هنگام تبدیل قولنامه منزل خود که 15 سال پیش احداث کرده ام 3دانگ را به اسم همسرم سند رسمی زدم اکنون به دلایلی قصد رجوع از هبه دارم در جواب اظهارنامه رسمی به دروغ مدعی شده هبه ای در کار نبوده وطلاجات خودرا موقع احداث خانه فروخته وداده به من وبدروغ اظهار کرده که توافق کرده بودیم 3دانگ خانه را به اسم او سند به زنم اکنون با توجه به آینکه
در مبایعه نامه صوری مبلغ نوشته شده
وهبه نامه رسمی محضری نیست چگونه کذب ادعاهای او را ثابت کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به سختی قابل اثبات است از شهادت شهود استفاده کنید اول باید دادخواست ابطال مبایعه‌نامه را بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید
دادگاه با توجه به مدارک و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

یک وکیل :

با سلام
دعوی خود را در قالب اثبات وقوع عقد هبه و اعلام رجوع از هبه مطرح نمایید . هرچند که درقالب عقد بیع این اقدام صورت گرفته و لیکن عقود تابع قصد طرفین هستند با اثبات عدم پرداخت مبلغ مندرج در مبایعه نامه امکان پیروزی دارید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی از طریق دادگاه رجوع ا از هبه اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهدی دارید میتوانید برای دفاع از خود ارایه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موضوع را به کارشناس ارجاع دهید و اگر شاهد هم دارید معرفی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید هبه را اثبات و سپس ازآن رجوع نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با استفاده از وکیل‌مدافع