مشاوره حقوقی رایگان - انتقال همسر به تبعیت از همسر نظامی

باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت وکلای محترم. باتوجه به اینکه خانم بنده حقیر دبیرآموزش و پرورش هستش و 11سال دریکی ازشهرستانهای منطقه محروم بوده ودرمجموع هم 15سال سابقه دارد ومنطقه مربوطه هم آزادش کرده ودارای فرزندان خردسال وشیرخوارنیزمیباشیم وبنده که نظامی و درمرکزشهرستان می باشم میخواستم به تبعیت ازخودم انتقال دایم بگیرم ولی اداره کل میگه امتیازش نمیرسه تا به مرکزشهر انتقال دایم بگیرن وقبل ازایشون امتیازبالا زیاده،،نهایتا میفرمایند بنابه شرایطی که ما داریم شایدانتقال موقت قبول کنیم اونم شاید،، و همچنین میفرمایندانتقال داخل استانی به تبعیت از همسرخیلی وقت پیش بوده والان دیگه نیسش وتبعیت ازهمسرشامل خارج استان میباشد،، ازشما وکلای عزیزوگرامی خواهشمندم بنده حقیررو راهنمایی بفرمایین و شماره ماده وقانون این مورد رو بفرمایین تا به اداره کل اموزش پرورش بگم شایدقانع بشن درغیرصورت فکر کنم باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنم؟ درسته وکلای عزیز! ممنون از راهنمایی های شما عزیزان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق دیوان عدالت اداری میتوانید پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
نظر به‌ اینکه‌ تغییر محل‌ جغرافیایی‌ خدمت‌ آن‌ دسته‌ از کارکنان‌ دستگاه‌های ‌کشوری‌ و لشکری‌ که‌ همسران‌ آنها نیز در استخدام‌ دستگاه‌های‌ یاد شده‌ هستند موجب‌ بروز اختلالاتی‌ در زمینه‌های‌ اجتماعی‌ و خانوادگی‌ می‌شود، همچنین‌ با توجه‌به‌ اینکه‌ به‌ موجب‌ اصل‌ دهم‌ قانون‌ اساسی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ باید در قوانین‌ و مقررات‌ و برنامه‌ریزی‌های‌ مربوط، تشکیل‌ و حمایت‌ از خانواده‌ مورد توجه‌ قرار گیرد، مقتضی‌ است‌ ترتیبی‌ اتخاذ شود که‌ حتی‌الامکان‌ قبل‌ از انتقال‌ کارکنان‌ مساله‌ امکان ‌انتقال‌ هسمران‌ آنان‌ نیز بررسی‌ شود و در صورت‌ انتقال‌، محل‌ کار همسران‌ آنان‌ به‌ تبعیت‌ از شوهر تغییر پیدا کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید وگرنه به ناچار خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر موافقت نکردند ناچارا باید از طریق دیوان پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا آموزش و پرورش موافقت نمیکند و شما باید از طریق دیوان اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون اگر شما شرایط را داشته باشید باید انتقالی انجام بشود
و در صورت عدم موافقت سازمان ، باید در دیوان عدالت اقامه دعوا نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق رویه قضایی زوجه میتواند به استناد زوج یعنی به تبعیت از اشتغال زوجه درخواست انتقالی دهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اولا بخشنامه انتقالی به تبعیت از همسر لغو گردیده است
ثانیا مطابق دستورالعمل ها و شیوه ها و شیوه نامه های نقل و انتقال فرهنگیان عمل می گردد