مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی کارمند دولت از شهرستان به تهران با استفاده از قانون تبعیت همسر امکان پذیر است؟

با سلام
خانم کارمندی با نوع استخدام پیمانی در شرف رسمی شدن در یکی از ادارات دولتی در شهرستان مشغول به کار هستم که شوهرم ساکن تهران و در یک شرکت خصوصی بصورت قراردادی مشغول به کار می‌باشد که ایشان امکان جابه جایی ندارند. من با توجه به شرایط زندگی مجبور به انتقالی هستم آیا می توانم از قانون تبعیت همسر استفاده کنم و انتقالی برای تهران بگیرم؟ یا اینکه مجبور هستم برخلاف میل خودم شغلم رها کنم.
پیشاپیش از پاسخگویی شما کمال تشکر و سپاس دارم.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
به نظر میرسد که باتوجه به بخشنامه ابلاغی از طرف مقام معظم رهبری ، این عمل بجز کلانشهر تهران و البرز شدنی هست و متن بخشنامه اینگونه است ؛
با عنایت به مفاد بخشنامه شماره 3807/91/200 مورخ 17/02/1391 در رابطه با امکان انتقال کارکنان دولت چنین آمده است : در بخشنامه مزبور اشاره نموده است که در راستای بند 9 سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری
: چنانچه در بخشنامه مزبور اشاره نموده است که در راستای بند 9 سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در نظام اداری مبنی بر توجه به استحکام خانواده و ایجاد تعادل بین کار و زندگی افراد در نظام اداری ، اعلان می گذارد : با قید شرایط زیر ، امکان انتقال کارکنان رسمی و پیمانی سازمانهای دولتی از یک استان به استان های دیگر به جز شهرها وشهرستانهای استانهای تهران والبرز وجود دارد: الف :صرفا کارمند زن متاهل می تواند به تبعیت از همسر منتقل گردد( با عنایت به حفظ بنیان خانواده و آموزش های دینی)

پرسشگر :

سلام وقت بخیر
قانونی وجود ندارد که اجازه انتقال به کلانشهر تهران را بدهد ؟با توجه به متاهل بودنم و استفاده از تابعیت همسر باشد .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با توجه به پیمانی بودن شرایط شما اصلح است تا قبل از رسمی شدن اینکار را نکنید

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام.امکان جابجایی کارمند دولت بصورت پیمانی کار سختی هست.دوم انتقال به تهران هم دشوار است و نیاز به رایزنی زیادی دارد.در هر صورت چنانچه به مشکل برخوردید با من تماس بگیرید .