مشاوره حقوقی رایگان - قانون تبعیت از همسر

با سلام وقت بخیر بنده خودم فرهنگی هستم میخواستم انتقالی خانمم رو‌ بگیرم از یه شهر دیگه. سوالم این بود که قانون تبعیت از همسر تا چه مقدار قابل پیگیری هست. و این که ایا این قانون شامل وزارت آموزش و پرورش میشه ؟! باتشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

ببخشید اگر اداره اموزش و پرورش منطقه ی همسرم موافقت نکرد چگونه میتونم از نظر حقوقی پیگیری کنم ؟

پرسشگر :

ببخشید من منظورم اینه وقتی اداره منطقه موافقت نمیکنه کجا باید شکایت کنم برای انتقالی همسرم؟