مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

باسلام و احترام
ببخشید سر پرونده جعل از جانب دادسرا رای منع تعقیب صادر شد، شاکی اعتراض کرده و دادگاه کیفری رد اعتراض و قطعیت رای رو صادر کرد خواستم بدونم رای نهایی هست یا مجدد در شعبه دیگر دادگاه باز رسیدگی میشه؟

پاسخ ها :

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام رای صادره قطعی و نهایی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر رای صادره اعتبار امر مختومه خواهد داشت و امکان شکایت دوباره جعل وجود نخواهد داشت.
ولی ممکن است شکایت دیگری با عنوان اتهامی دیگری مطرح بشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است قرار منع تعقیب که قطعی شده اگر به علت عدم کفایت دلیل صادر شده باشد یکبار دیگر تحت عنوان اعمال ماده 257 قانون ایین دادرسی کیفری با موضوع تجویز تعقیب متهمین نزد دادستان بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شماره ماده 278 قانون آیین دادرسی کیفری صحیح است که در پاسخ قبلی اشتباه نوشته شده . بدین وسیله اصلاح میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی تواند مجدد با همان موضوع شکایت کند و در صورت طرح شکایت شکایت وی رد خواهد شد.
مگر اینکه شکایت دیگری مطرح کند
یا اینکه دادخواست حقوقی بدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه منع تعقیب در دادگاه تایید شده رای قطعیت یافته بدین سبب امکان طرح شکایت نیست