مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

سلام عرض ادب
من پرونده ای دارم تو دادگاه انقلاب نایین که دادگاه شده و قاضی گفت سه تا ده روزه رای به سامانه ثنا میاد الان 18 روزه خبری نشده راهنمایی کند لطفا. ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به محض صدور رای برای شما پیامک خواهد شد از طریق سایت عدل ایران پیگیری نمایید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
بعضی اوقات زمان رای دهی و تایپ وامضا رای طولانی میشه.باید منتظر ابلاغ باشید یا نهایتا با مراجعه حضوری میتونید اطلاع پیدا کنید که رای صادر شده یا خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضوری پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به محض صدور رای برای شما پیامک خواهد شد منتظر ابلاغ باشید در غیر این صورت حضوری مراجعه نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ممکن است صدور رای،امضا و ابلاغ آن زمانبر باشد. میتوانید به شعبه هم مراجعه فرمائید یا تماس بگیرید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال حقوقی نیست منتظر باشید و سامانه را چک کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جدیدا بعضی شعب دیر رای را تایپ و ابلاغ می کنند ما هم کلافه ایم . یا صبرکنید یا حضوری تشریف ببرید و یادآوری کنید بهشون

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر وقت رای صادر و آماده شود برایتان در سامانه ثنا ابلاغ می‌شود. و پبامک می آید. می توانید سامانه ثنا را چک کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .منظر بمانیدیابه شعبه مراجعه نمایید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید از طریق سایت اصلی ایران موضوع را پیگیری نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

منتظر باشید. جهت اطمینان ب شعبه مربوطه مراجعه کتید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام از طریق سامانه ی ثنا ابلاغ می شود ضمنا نگران نباشید چرا که تا حکم از طریق سامانه ی ثنا به شما ابلاغ نشود، فاقد اثر قانونی خواهد بود

فهیمه احمدی

فهیمه احمدی :

سامانه ثنا قسمت اطلاع رسانی اسخاص حقیقی چک کنید، اگر چیزی ثبت نشده بود به شعبه مراجعه کنید