مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

آقا پدرم یک خونه داره که الان 40 سال داریم قولنامه ای خرید الان قولنامه رو گم کرده آب و برق به نام پدرم ثبت شده و گاز و تلفن به نام مادرم الان میخواد خونه رو واگذار به مادرم کنه یعنی به نام اون میتونیم قولنامه کنیم معتبره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله پدرتان می تواند با قولنامه به مادرتان انتقال دهد ولی اگر بعدا مادرتان یا وراث بخواهند انتقال دهند ممکن است که خریدار با این شرایط حاضر به معامله نشود.
بهتر است بعد از معامله مادرتان به عنوان متصرف برای گرفتن سند اقدام کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید برای اینکار مدارکی دال بر اثبات مالکیت پدر داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست در املاک قولنامه‌ای حتما قولنامه را پیدا کنید چرا که این املاک سابقه‌ی ثبتی ندارد و برای شما مشکل ساز خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله ولی باید مبایعه نامه دقیق تنظیم بشود و سپس برای گرفتن سند مالکیت اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود می‌تواند به مادر منتقل کند منع قانونی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یا پدر شما یا مادرتان باید با ادله از جمله تصرف و شهادت شهود و همسایه ها اثبات مالکیت کنند

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بله می توانند انتقال دهند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به تصرف قانونی مالکانه امکان پذیر است

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

بله امکان انتقال مالکیت برای پدر شما وجود خواد داشت.