مشاوره حقوقی رایگان - فک نشدن پلاک خودرو

با سلام در سال 1399 یک عدد خودروی که از ارثیه بودبهم رسیده بود که پلاک آن مربوط به پدر مرحومم بود. بنده پس از دریافت وکالت محضری از وراث خودرو را بفروش رساندم و خریدار که بنگاهی بود قرار شد خودرو را بفروشد و به حساب خودش دو بار پول انتقال سند داده نشود و هزینه انتقال را من پرداخت نمایم بنده هم هزینه محضر را پرداختم ولی هنوز این خودرو برای تعویض پلاک اقدام نکرده چند بار هم تماس گرفتم و درخواست کردم برای تعویض پلاک اقدام نماید که هنوز اقدامی نشده چطور می توان آنها را وادار به تعویض پلاک کنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه الزام وی را بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام وی را از طریق دادگاه بخواهید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

دادخواست الزام به فک پلاک علیه خریدار مطرح کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام یکی از وکلای محترم شهرتان مراجعه نمایید تا دادخواست را تنظیم کند

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،دادخواست فک پلاک خودرو علیه متصرف آن مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به تحویل و الزام به فک پلاک مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را به طرفیت خریدار اقامه نمایید