مشاوره حقوقی رایگان - خودداری خریدار از تعویض پلاک

باسلام و خسته نباشید. بنده 5 سال پیش ماشینم را در یک بنگاه فروختم و قرار شد ظرف یک ماه تعویض پلاک بشه ولی با گذشت 5 سال هنوز خریدار از این کار خودداری میکنه. البته تابحال دوبار هم به اداره راهنمایی و رانندگی مراجعه کردم و درخواست فک پلاک کردم ولی هنوز خبری نشده. میخواستم بدونم چیکار کنم که اگر خدای نکرده باهاش خلافی شد عواقبش متوجه من نباشه‌. ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید دادخواست فک پلاک به دادگاه تقدیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام فکر میکنم الان خود راهور هم دستور توقیف این ماشینها را به درخواست صاحب پلاک میده
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer