مشاوره حقوقی رایگان - نحوه فک پلاک خودروی فروخته شده

با سلام
بنده حدود 6 سال پیش خودرو خود را فروختم ولی فک پلاک نکردم. الان خودرو فروخته شده دست به دست شده و نمی دانم دست کیست. لطف می کنید راهنمایی کنید الان چطور می توانم بفهمم خودرو بنده دست چه کسی است و چگونه باید فک پلاک کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سعیدی نبیل علیپور

سعیدی نبیل علیپور :

سلام
شما بایستی که علیه خریداری که ماشین شما را خریداری نموده و قولنامه از ایشان دارید دادخواست فک پلاک را علیه ایشان اقامه نماید و اگر آدرسی از ایشان دارید میتوانید به عنوان مجهول المکان علیه ایشان دادخواست مزبور را اقامه کنید این پرونده در شورای حل اختلاف بررسی و در نهایت رای بر فک پلاک صادر خواهد شد.
جهت مشاوره تلفنی با شماره 09355359119

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام باید از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید.