مشاوره حقوقی رایگان - برای فک پلاک باید مجددا وکالت تعویض پلاک بدهیم؟

با سلام، بنده 3 سال پیش ماشینی را به علت تصادف فروختم و به خریدار وکالت تعویض پلاک بدون مدت دادم، خریدار بعد از گذشت 3سال تعویض پلاک انجام نداد و ما از ایشان شکایت کردیم و امروز ماشین را پلیس توقیف کرده. این ماشین چند دست گشته و حالا فرد مذکور ( خریدار فعلی ) می گوید به من وکالت بدهید تا ماشین را فک پلاک کنم آیا برای فک پلاک میشود 2 بار وکالت داد؟ اگر میشود مشکل قانونی ندارد؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. همان وکالت سابق اگر حق توکیل به غیر دارد به خریدار جدید،تفویض شود.اگر ندارد باید با اطلاع خریداران قبل و امضا پشت مبایعه نامه و توضیح مطلب که خودرو چند دست چرخیده و تعویض پلاک نشده و خریداران قبل حقوق احتمالی خود را ساقط می نمایند دوباره وکالت باقید مدت 10 یا 7 روزه به ایشان دهید و چنانچه انجام ندهد روزانه ..... خسارت تعیین نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست اثبات معامله و الزام به حضور در مرکز تعویض پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید
در قسمت دلایل دو نفر شاهد معرفی کنید و همچنین به وکالت نامه استناد کنید
بعد از فک پلاک می توانید اگر ماشین تخفیف بیمه داشته باشد به ماشین خود یا فرزندان خود انتقال دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست اثبات معامله و الزام به حضور در مرکز تعویض پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید
در قسمت دلایل دو نفر شاهد معرفی کنید و همچنین به وکالت نامه استناد کنید
بعد از فک پلاک می توانید اگر ماشین تخفیف بیمه داشته باشد به ماشین خود یا فرزندان خود انتقال دهید.