مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سفر خارج از کشور اقوام برای استخدام نیروهای مسلح

سلام. بنده قصد استخدام در سپاه را دارم.ولی برادر و خواهر شوهر خاله ام ساکن انگلیس هستند.ایا باعث رد من در سپاه میشه؟ درضمن پدر و دو عموی من هم سپاهی هستند.ایا با وجود اینها،امتیازی برای من محسوب می شود یا به خاطر اقوام خاله ام من رو رد می کنند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خواهر و برادر شوهر خاله شما تاثیری در گزینش شما ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خارج از کشور بودن اقوام دلیلی بر رد استخدام شما نیست .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اصلا ربطی به استخدام شما ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این مورد قابل استعلام است و ممکن است تاثیر داشته باشد چرا که

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بودن اقوام شما در سپاه امتیاز محسوب نمی‌شود و بودن اطرافیان در انگلیس عیب نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله هریک موثر است و لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده شما دارد