مشاوره حقوقی رایگان - گزینشی

سلام علیکم عرض ادب خسته نباشین بنده استخدامی درجه داری سپاه پاسداران هستم تقریبا تمام مراحل گزینشی خود را تمام کردم دفترچه پزشکی را هم تمام کردم ولی تو ازمایشات خون برام کمبود گلبول سفید نوشته بودن پیش دپ متخصص رفتم با دو تا ازمایش بیرونی از ازمایشگاه های معتبر گفتن مشکلی نداری ولی من بدون اینکه کمسیون بدوی بکنن مستقیم نوشتن کمسیون عالی الان من چطور میتونم راه حلی برای خودم انجام بدم رو پرونده ام 2سال زحمت کشیده ام.

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
برخی پرونده ها جهت بررسی مستقیماً به کمیسیون عالی ارسال میشود و باید منتظر جواب کمیسیون باشید .

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

سلام: روابط استخدامی نهادها تابع مقررات داخلی انان خواهد بود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مدارك و نظرات پزشكان منخصص ياد شده را تقديم كميسيون عالي نماييد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست. لطفا از سازمان مربوطه سوال کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیازمند بررسی پرونده استخدامی می‌باشد و گزیشن

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی می بایست منتظر نظر کمیسیون باشید و در صورت اعتراض به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از ارگان مربوطه پیگیری نمایید