مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

سلام بنده ماشین خودمو چند سال پیش فروختم ولی قولنامه رو گم کردم
طرف هم فک پلاک نکرده و منم مشخصاتی ازش ندارم...الان چجوری باید دادخواست تنظیم کنم ؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب دفتر خانه ای که وکالت تعویض پلاک داده اسد مراجعه کنید و یک نسخه رونوشت وکالتنامه را بخواهید، سپس دادخواست فک پلاک و توقیف خودرو دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه ای که وکالت‌نامه تنظیم شده می توانید رونوشت بگیرید
در وکالت‌نامه اطلاعات خریدار ثبت شده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با استناد به شهود و تصویر وکالتنامه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به دفترخانه مراجعه نمایید و مشخصات طرف را دریافت کنید یا درخواست استعلام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وکالتی فروختید از دفتر خانه رونوشت وکالت رابگیریدو بر اساس آن میتوانید دادخواست فک پلاک بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به سامانه ثبت من مراجعه کنید و چنانچه مشخص نشد به دفترخانه مربوطه رجوع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا مشخصات و کد ملی خریدار را پیدا نمایید و سپس دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را به طرفیت خریدار و تمام ایادی بعدی اقامه نمایید و باید با شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید