مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک خودرو فروخته شده

باسلام یک خودرو فروختم و خریدار دوباره خودرو را فروخت ولی خریدار دوم از او شکایت کرد که خودرو را نمیخواهم. الان 7 ماه است شکایتشان طول کشیده و خودرو در پارکینگ است آیا من می‌توانم (دعوای آنها به هر دلیل باشد) تقاضای فک پلاک بدهم و پلاکم را که به خریدار اول وکالت بدون تاریخ داده بودم بگیرم یا تا پایان دعوای آنان باید صبر کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت خریدار و ایادی بعدی اقامه نمایید
ولی تا زمان رفع توقیف از خودرو ، اجرای فک پلاک امکان ندارد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام معمولاً در وکالتنامه های فروش بلاعزل قید شده که شما میتوانید به هر شخصی اعم از خودتان ملک را بفروشید بنابراین مانعی ندارد و بهتر است خودتان به عنوان وکیل فروشنده و خریدار مبایعه نامه تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست الزم به فک پلاک به طرفیت خریدار و ایادی
بعدی اقامه نمایید

ولی تا زمان رفع ‌توقیف از خودرو ، اجرای فک پلاک امکان ندارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

میتوانید فک پلاک به طرفیت خریدار اول طرح دعوی کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می تولنید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نیازی نیست.
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.
از طریق پلیس راهور نیز می توانید پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بر اساس مبایعه‌نامه از پلیس راهور فک پلاک خودتان را بخواهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه فروشنده و مالک اصلی دادخواست الزام به فک پلاک مطرح بفرمائید