مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

باسلام و احترام
توسن 19سالگی یک ماشین ثبت نام کردم و همین که دراومد بردم تو بنگاه و فروختم و به بنگاه دار گفتم که پلاک چی میشه حالا که ماشین رو فروختم گفتن که خودش به اسم نفر جدید صادر میشه،چون قوانین رو نمیدونستم بهم دروغ گفتن وحالا بعداز حدود12سال یکی باهام تماس گرفت که پلاک به اسم شما هست و...وحدود یک سال هست که باهاش صحبت میکنم برای فک پلاک ولی قبول نمیکنه ونمیاد،من جز شماره پلاک خودرو واسم وشماره تماس صاحب فعلی خوردرو هیچ چیزی ازش ندارم چطور میتونم ازش شکایت بکنم وپلاک رو فک کنم،باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اعلام کد ملی خود و استعلام مالکیت پلاک به راهور مراجعه و نسبت به توقیف پلاک و خودرو اقدام کنید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اعلام کد ملی خود و استعلام مالکیت پلاک به راهور مراجعه و نسبت به توقیف پلاک و خودرو اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پلاک به اسم شماست میتوانید دادخواست فک پلاک بدید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با اعلام کد ملی خود و استعلام مالکیت پلاک به راهور مراجعه و نسبت به توقیف پلاک و خودرو اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما مبایعه نامه داشته باشید باید به اداره راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید و درخواست توقیف پلاک را مطرح کنید یا در دادگاه دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را مطرح نمایید
ولی اگر مبایعه نامه نداشته باشید نمی توانید اقدام قانونی انجام بدهید مگر .. جهت مشاوره تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر پلاک به اسم شماست میتوانید دادخواست فک پلاک بدید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است. می توانید تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر پلاک‌ بنام‌شماست دادخواست فک پلاک‌ بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما میتوانید با مراجعه به راهور تقاضای توقیف پلاک کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست فک پلاک مطرح کنید . یا از طریق راهور اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید نسبت به توقیف پلاک از راهور اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر پلاک به اسم شماست میتوانید دادخواست فک پلاک بدید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. ب اداره راهورمراجعه کنید و با داشتن پلاک و کدملی استعلام بگیرید. و دادخواست فک پلاک تنظیم نمایید

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
خیر امکان پذیر نیست