مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

سلام. ماشین رو دوماهه به نمایشگاهی تو محل فروختم ولی هنوز فک پلاک نکرده و پلاک بنام همسرم فعاله و میگه تا زمانیکه نفروشم همین وضعیته چکار باید بکنم

پاسخ ها :

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

با سلام با مراجعه به پلیس راهورمحل پلاک با ارایه مبایعه نامه تقاضای پلاک نمایید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام اگر مبایعه نامه دارید باستناد آن دادخواست الزام به فک پلاک و تعویض آن دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست فک پلاک یا الزام به تعویض پلاک طرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید.
از طریق پلیس راهور نیز می توانید پیگیری کنید در صورتی که با درخواست توقیف موافقت نکردن دادخواست بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست مطابق قرارداد خود عمل نمایید و قراردادی شما باید بررسی شود که خالی باشد می توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام دادخواست الزام به تعویض و فک‌پلاک دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید