مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

پدرشوهرم من دوپسر داشتن که یکی از آنها جلوتر از پدر فوت کردن وپدر وصیت کرده که به نوه هایش ارث بدهند آیا با وجود شوهر من آن نوه ها میتوانند ارث ببرند؟؟ البته وصیت نامه هم بدون شاهد است.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وصیت نامه با دست خط پدر شوهرتان باشد و بعدا معارضی دیگر نوشته نشده باشد بله طبق وصیت عمل میشود البته تا یک سوم اموال نافذ اشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله طبق وصیت باید عمل بشه
و وصیت تا یک سوم اموال نافذ است و برای وصیت نیازی به شاهد نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام آن وصیت تا میزان یک سوم ارزش ماترک اعتبار دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وصیت نامه شرایط صحت را داشته باشد تا 1/3اموال باید سهم آنها هم لحاظ شود

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

وصیت نامه تا یک سوم اموال نافذ است بیشتر از یک سوم را باید ورثه رضایت دهند.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

به موجب ماده 278 قانون امور حسبی وصیت‌نامه خودنوشت در صورتی معتبر است که تمام آن به خط موصی نوشته شده و دارای تاریخ روز و ماه و سال به خط موصی بوده‌ و به امضاء او رسیده باشد بنابراین وصیتنامه مذکور بدون حضور شاهد با وجود شرایط فوق دارای اعتبار است. البته باید توجه داشته باشید که افراد تنها میتوانند تا میزان یک سوم از اموال خود را وصیت کنند و در صورت وصیت بر بیش از آن، نیاز به تایید و تنفیذ وراث می باشد. در صورت رد ورثه دو سوم باقیمانده اموال طبق قانون ارث بین وراث تقسیم می گردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است
اصل بر صحت وصیت است اگر شرایط قانونی آن وجود داشته باشد