مشاوره حقوقی رایگان - متن وصیت نامه به نوه ها

سلام بردارم فوت کرده پدرم میخواهد ارثی را که بردارم از پدرم میبرد را به بچه های برادر مرحومم بدهد چطور وصیت کند ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه برادر شما در زمان حیات پدر شما فوت شده است اصولاً ارثی از پدرشان نمیبرد ولی می تواند پدر شما تا یک سوم اموال خود را به نفع فرزندان وی وصیت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر شما می تواند تا یک سوم اموال را به فرزندان برادرتون وصیت کند