باسلام چیزی تحت عنوان از ارث محروم کردن نداریم پدر شما می تواند در زمان حیات خودش اموال خودش را به هر طریقی که ترجیح می دهد انتقال دهد و نمی توانید تحت عنوان ارث از آن اموال مطالبه سهم نمایید
سلام .اگر در زمان حیات خودش اموالش راواگذار کند خیر بعد فوت ادعای سهم داشتن بابت ارث منتفی است ولی اگر صرفا وصیت کند به این نحو وصیت اعتبار ندارد چراکه تایک سوم می تواند ومازاد یک سوم به تایید وراث بستگی دارد وقتی فردی زنده است بحث ارث منتفی است
خیر نمیتونید هرکس اختیار مالش را دارد
با سلام خیر در زمان حیات نمی توانید مدعی سهم الارث باشید. و اگر بخواهد اموال خود را وصیت کند صرفا نسبت به یک سوم اموال نافذ است. توجه داشته باشید پدرتان می تواند در زمان حیات تمام اموال خود را به نام بقیه فرزندان انتقال دهد. که در این صورت مالی جهت تقسیم نخواهد داشت و شما حق اعتراض ندارید. بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.