مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر بابت تبعیض ارث

سلام وقتتون بخیر . من پدرم در قید حیات هستند و 2 تا خونه داشت که یکی از خونه هاش ارث پدربزرگمه . پدرم چندسال پیش یکی از خانه ها که ارث بردارم بود رو 6 دنگ زد به نامش . من کلا 1 برادر دارم و خواهر ندارم . حال به پدرم میگم ارث منم بده و این خونه رو به 6 دنگش رو به اسمم کن . نمیاد بهش میگم این خونه رو بفروش با نصف پول فروش این خونه یک سوئیت 20 متری برام بگیر بازم نمیاد و ... بازی در میاره حال اگر من از پدرم بخاطر این قضیه شکایت کنم دستم به جایی بند هست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان شکایت وجود ندارد.
هر کسی در زمان حیات اختیار اموال خود را دارد و به نام هرکسی که بخواهد می تواند انتقال دهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پدر شما اختیار اموال خود را دارد و هر تصرفی که مایل باشد می‌تواند بر مایملک خود داشته باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

آن مالی که پدر به نام برادرتان نموده اسمش ارث نیست زیرا پدر شما الان زنده است، پس ارثی متصور نیست و ارث زمانی محقق می‌شود که مورث ممات یافته باشد، علی ایحال پدر زنده می‌تواند در مال خود هرگونه تصرفی انجام دهد و این مالی که به نام برادرتان زده کاملاً قانونی است الان می‌تواند هیچ مالی که به شما ندهد و حتی شما را از خانه اخراج کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برادر شما در اینجا ارثی نداشته است ارث زمانی به وجود می‌آید که شخص به رحمت خدا رفته است در اینجا پدر مال خود را به پسر منتقل کرده است ارث برای بعد از فوت استشما در حال حاضر هیچ حقی ندارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قوانین ارث آمرانه است و تا زمانی که مورث زنده است شما نمی‌توانید وی را مجبور به تقسیم ارث نمایید

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

پدر در زمان حیات می تواند به هر میزانی به شما و فرزندان و دیگران انتقال دهد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام خیر تا زمانیکه شخص زنده هست اختیار اداره اموالش با خودش هست

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تا زمانی که پدر درقیدحیات باشد ارث به وجود نیامده وبحث ارث مربوط به بعدازفوت میباشد.پدر تازمانی که زنده هس هرتصرفی در مال خود میتواند انجام بدهد