مشاوره حقوقی رایگان - سند

سلام خسته نباشید من دختری 30 ساله هستم پدر من نزدیک به 5 سال پیش یکی از خانه هایی را که داشت بنام من زده میخواستم بدونم ایا بعد از فوت پدرم برادر و خواهر های من میتوان ادعایی را مطرح کنن و این خانه را از دست من خارج کنن با و جود اینکه سند کامل بنام من است ؟

پاسخ ها :

خداداده       جواد

خداداده جواد :

سلام باانتقال سندرسمی بنام شماهیچ شخصی نمی تواندادعایی مطرح کند