مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

پدر خانواده قبل از فوت به دلیل نامعلومی اموال را به نام یکی از وراث منتقل کرده و وصیت نامه هم موجود نیست آیا موضوع قابل پیگیری میباشد یا نه چون هیچ حقی به دیگر وراث داده نشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر در کمال صحت و سلامت عقل و با اختیار انتقال داده باشد اعتراض بقیه وراث نتیجه ای نخواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال پدر مالک اموال خود بوده است و قبل از فوت نیز انتقال داده است بنابراین نقل و انتقال درست و صحیح است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر به صورت قانونی صورت گرفته است خیر

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

بنظر خیر راهی ندارد اگر انتقتال به شکل صحیح انجام شده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
اگر قبل از فوت منتقل کردن چون مال خودشون بوده و اختیار تصرف در اموال زمان حیاتشون رو داشتن وراث دیگه نمیتونن اعتراض کنن مگر اینکه شما به نوعی ثابت کنید در حین معامله محجور بودن یا صلاحیت انجام معامله رو به نوعی نداشتن.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پدر میتواند در زمان حیات خود تا یک سوم از مالش را به نام هر شخص دیگری وصیت کند اما نسبت به مازاد ان قابل پیگیری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ایشان میتوانسته درزمان حیات اموال خودرا بنام اشخاص دیگر نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بنام شده و هبه بوده خیر مگر اینکه بتوانید حجر پدر را ثابت کنید